IDYLLIC LIVING IN FULL-REUENTHAL

WELCOME TO THE PEAK  

The Peak, our beautiful new development of detached and terraced houses combines close proximity to urban amenities with easy access to the beautiful countryside.

 

The first inspiration for the name The Peak came from the interesting form of the land plot. Almost triangular in shape, the plot posed an interesting challenge, while also stimulating our architectural creativity. 

 

The second inspiration comes from the shape of the rooves, which stretch up to the heavens like mountain peaks. And like mountains, each house is individual, but together combine to form an impressive range. 

 

We like our homes to be elegant, stylish and modern. But above all, every MOWE Haus must have that elusive quality - homeliness. 

 

This is why we chose to work with Oechsli + Partner Architekturbüro; experts in designing houses that aren’t just first-rate architecturally but also comfortable, much-loved homes.​

 

Welcome to The Peak.

AT A GLANCE  

Enjoy a whole new quality of life in your new home, which you can adapt to your personal needs. Immerse yourself in the world of architecture and give your dream home a personal touch.

 

All our high-quality new homes are built with controlled ventilation and are characterized by a sustainable and environmentally friendly construction providing low operating and maintenance costs.

 

The heart of the house is the modern, open kitchen (appliances from Bauknecht - oven, dishwasher, refrigerator, BORA extractor) as well as the spacious living area, which provide for cozy get-togethers with the whole family.

 

Upstairs there is a large family bathroom and two large guest / children's bedrooms with access to the balcony. The master bedroom provides a touch of luxury with its direct access to the private dressing room and exclusive bathroom.

 

The basement has been generously designed, with a large multi-purpose room, a spacious storage room and a technical room that leaves enough space for storage, hobbies and even a gym!

 

Each house has two parking spaces (carport and forecourt) and the use of six visitor parking spaces.

Living Spaces:

 

Basement:

Large hobby room, storage room and technical room.

 

Ground floor:

Entrance, cloakroom, office, spacious and light-filled living and dining room with access to the garden, open-plan kitchen, guest toilet, carport and parking space. 

Delightful private garden with turf and a gabion wall made from beautiful Jura Stone.

 

Upper floor:

Master bedroom with dressing room and direct access to the bathroom with shower and toilet, two guest / children's rooms, family bathroom.

 

© 2020 MOWE Haus GmbH 

MOWE Haus GmbH

Hauptstrasse 30

5312 Döttingen

 

Riedhofstrasse 45 

8408 Winterthur